Saleskwadraat gaat voor inzicht en vooruitgang. Dat doen we door commerciële processen en prestaties te verbeteren

De maatschappij verandert voortdurend en steeds sneller. Inzicht in ontwikkelingen is noodzakelijk om de organisatorische impact te bepalen. De belangrijkste ontwikkelingen zijn:

 

Digitalisering
Digitalisering is niet langer een trend; het is de norm. Een constante stroom van technologische oplossingen blijft leiden tot innovaties. Het zorgt voor transparantie en herschikking van de keten. Ook vraagt het om een veranderende manier van organiseren. Dit heeft grote impact op de commerciële processen. Commercie kan niet meer zonder helder digitaal beleid. Tegelijkertijd zijn data en digitale innovaties weinig waard als je niet weet hoe je de verschillende data voor je kan laten werken. Of als oude en nieuwe (digitale) oplossingen niet aan elkaar verbonden zijn. Saleskwadraat verbindt digitalisering, creëert waarde uit data en gaat op zoek naar oplossingen en meerwaarde voor je klanten.

 

Veranderende verhoudingen
De wereld globaliseert, bestaande posities veranderen, nieuwe netwerkstructuren en samenwerkingsverbanden ontstaan. De traditionele verkoper wordt een businesspartner met skills om mee te denken in de bedrijfsprocessen van klanten. Aanpassing van de organisatie van sales is daarbij onontkoombaar. Saleskwadraat organiseert nieuwe manieren van samenwerken, met name door middel van een heldere toekomstvisie.

 

De salesprofessionals van de toekomst
Salesprofessionals anno nu hebben te maken met een bijzondere dynamische wereld. Snel veranderend speelveld, digitalisering, big data, noem maar op. Bovendien zijn andere skills nodig dan tien jaar geleden. Maximale klantwaaarde creëren staat centraal. Oude sales methodieken gelden niet meer, toegevoegde waarde wordt nu echt belangrijk. Het gaat meer en meer over complexe informatiestromen managen. Sales is maximale meerwaarde creëren voor klanten. Saleskwadraat adviseert en helpt organisaties zich klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst. Dat doen wij vanuit onze passie om met elkaar de beste te zijn in het creëren van meerwaarde voor je klanten. Samenwerken aan de salesorganisatie van de toekomst.

 

“Inzicht en vooruitgang. Wij begeleiden je verkoopteam of implementeren sales processen. Wij geven kwalitatieve accountmanagement excellence sessies en zorgen voor continuïteit en winstgevendheid. Focus, expertise, positieve energie en resultaat; dat is Saleskwadraat”

Interesse? Neem contact met ons op

Saleskwadraat