Waar de schoen wringt

‘Hoe kunnen we de kosten minimaliseren?’ ‘Hoe kunnen we onze commerciële processen optimaliseren?’ Zomaar twee vragen die ons vaak worden gesteld.

Saleskwadraat brengt inzicht in je organisatie. We analyseren alle commerciële processen, om vervolgens knelpunten aan het licht te brengen. Waar gaat het goed, wat kan beter en hoe doen we dat: zo simpel is het. Optimale procesinrichting voor maximale effectiviteit. Centraal hierbij staan de huidige en toekomstige complexe behoefte van je klanten, maar ook hun latente pijn. Onze uitgangspunten zijn: business innovatie, sales excellence, effectiviteit, focus en maatwerk.

 

“Individueel of als onderdeel van je team duiken we de organisatie in. Waar wringt de schoen en welke stappen zijn nodig voor de beoogde doelstellingen? Optimalisatie kan op verschillende fronten nodig zijn: van strategische tot technische of operationele oplossingen. Soms ligt het voor de hand, soms zijn ingrijpende veranderingen nodig. Saleskwadraat analyseert, adviseert en implementeert met succes.”

 

Commercie & Resultaat

Werk aan een sterke toekomst voor jouw organisatie.

 

Bij elke crisis of stevige verandering word je wakker geschud. Het heeft op idere organisatie op één of andere manier impact. Sommige organisaties ervaren een ongekende groei, waar anderen strijden om te kunnen blijven bestaan. Bedrijfsmodellen worden uitgedaagd en teams werken vanuit verschillende locaties of kiezen voor een nieuwe vorm van werken.

 

Haal je niet meer de gewenste resultaten of staat je business onder druk? Loop je vast op het creëren van nieuwe kansen? Saleskwadraat zorgt voor nieuwe energie en inzichten.

 

  • Welke activiteiten stuur je vandaag en morgen
  • Commercieel overzicht creëren
  • Ontwikkel commerciële slagkracht
  • Adaptieniveau
  • Voeg de juiste waarde toe
  • Omgaan met plannen, data- en bronanalyses
  • Social selling en verandering van de digitale omgeving

 

Heb je hulp nodig als individu of bij een nieuwe start voor jouw organisatie en team? Saleskwadraat levert energie, inzicht en resultaat.

Organisatieontwikkeling

 

Het creëren van een uniek organisatie-DNA, met sterke maatschappelijke kernwaardes, wordt steeds belangrijker. Het is de uitdaging om een passende aanpak te kiezen bij de unieke situatie, cultuur en structuur van de organisatie. Een goede organisatieverandering haalt alleen obstakels weg die verder succes in de weg staan.

 

Continuïteit en winstgevendheid zijn vaak leidende ambities. Heldere doelen, winnende strategieën, juiste acties en de voortgang meten zijn een must in de uitvoering.

Het gaat erom de situatie en wensen goed in kaart te brengen, een passende veranderfocus te kiezen, de rollen voor verandering in te vullen en voor de juiste middelen te gaan. Dan kan de strategie worden uitgevoerd, waarna de aandacht gericht kan worden op het meten en borgen van het resultaat.

 

Bij verander- of verbeteringstrajecten zijn specifieke rollen en competenties binnen de organisatie nodig. We hebben hier unieke middelen voor ontwikkeld om competenties zichtbaar te maken bij de mensen in de organisatie. We werken ook met schaduwmodellen, deze maken zichtbaar waar het vacuüm zit tussen medewerker en de teamleider, manager of directie. Een uniek beproefde methodiek die ook goed te combineren is met andere middelen of tools. het dagelijks werk zorgt vaak voor beperkte tijd in de organisatie om hiermee aan de slag te gaan. veranderingen zijn er elke dag en je dient hier met regelmaat in te investeren om je organisatie fit te houden voor veranderingen die plaatsvinden in de markt.

 

Saleskwadraat kan dit in relatief korte tijd versterken, door medewerkers hierin te coachen en trainen of een projectteam samen te stellen waarbij continuïteit in de organisatie voorop staat. Wij beschikken over een breed scala aan bewezen methodieken die bijdragen zonder te veel impact op de organisatie uit te oefenen.

 

Wil je weten hoe we dit precies doen? We nodigen je graag uit op ons kantoor in Blaricum.

  • MAKE A NEW PLAN
  • FOUND YOUR STRENGTH IN HARD TIMES

Vertel ons je uitdaging

Saleskwadraat