Wie is Saleskwadraat?

Saleskwadraat ontwikkeld mens en organisaties al meer dan 18 jaar. Wij leveren uitsluitend maatwerk voor individuen, teams en organisatiedoelstellingen.

 

De oprichting is tot stand gekomen door een aantal zaken; door het ontbreken in de markt van trainingen gebaseerd op echt maatwerk, zeker op het gebied van commercie, sales management en accountmanagement. Het ontwikkelen van maatwerk programma´s, voor organisaties die echt het verschil willen maken voor hun klanten. En natuurlijk de enorme passie die we hebben om andere verder te helpen of te inspireren.

 

Saleskwadraat helpt je eerlijk en met de oprechte intentie om het beter te doen in de markt. Op die manier ben je verzekerd van maximale toegevoegde waarde voor je klanten. Wil je weten hoe we dat doen? We vertellen je het graag in een persoonlijk gesprek.

“Maar al te vaak zien we goede propositie die nét niet aansluiten bij de klantvraag. Zonde, vinden wij. Door daadwerkelijk met elkaar te verbinden, zorgt Saleskwadraat ervoor dat de behoefte van de klant bij iedere medewerker top off mind is. Daarmee kun je als organisatie continu anticiperen op de veranderende wereld en structureel blijven groeien.”

 

Saleskwadraat is gespecialiseerd in het schrijven, ontwikkelen en trainen van maatwerk programma´s. In de afgelopen jaren is Saleskwadraat sterk gegroeid. Het voordeel van onze modulaire maatwerkaanpak, dat u profiteert van alle eerdere ervaringen, die liggen opgeslagen in beproefde methodes.


We zijn begin 2021 verhuisd! Dit nieuwe pand voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van stikstofuitstoot en heeft dus ook geen gasaansluiting. We doen er alles aan om zoveel als mogelijk energie te besparen en CO2 uitstoot te beperken. We vinden het belangrijk om eerlijke kwaliteitsproducten te gebruiken.

 

Een vraag stellen

Saleskwadraat