Wie is Saleskwadraat?

Saleskwadraat gelooft in maatwerkoplossingen voor elk individu en team en voor elke organisatie.

 

Hierdoor hebben wij in de afgelopen 18 jaar niet alleen een enorme ervaring op kunnen bouwen, maar dagen wij onszelf ook keer op keer uit tot verbetering. We willen oprecht groei en ontwikkeling teweeg brengen en deze groei inzetten bij de beste en mooiste bedrijven.

We willen mensen inspireren, luisteren vanuit empathie naar opdrachtgevers en veranderingen teweeg brengen waar nodig. Voor de organisatie zelf, voor  de mensen die er werken en voor de omgeving daaromheen.

 

We vinden het belangrijk bijzonder te blijven en geloven niet in standaardsessies, -oplossingen of -trainingen. Onze sessies en trainingen staan vol met toegevoegde waardes die echt worden beleeft. Met resultaatgerichtheid en diep gaan met elkaar.

 

Andere steekwoorden die passen bij ons zijn: informeel, ambitieus, met energie, respectvol ondernemend en uitdagend. We streven niet alleen naar het beste, maar ook naar plezier, want dit draagt in alle opzichten bij aan je ambities.

 

Echtmaatwerk is niet gemakkelijk. Zaken anders zien, inspireren en confronteren om grote zaken tot stand te brengen. Saleskwadraat werk met nationale en internationale organisaties. We zijn resultaat- en praktisch gericht, met een flinke dosis work happiness.

 

We hebben prachtig werk dat voortdurend van je verlangt om je comfortzone te verlaten en om nieuwe uitdagingen om te buigen naar succes. Inhoudelijk, maar ook persoonlijk. De mensen met wie we graag werken zijn ondernemend, ambitieus en zoeken uitdagingen op.

 

Saleskwadraat is ongelooflijk trots als wij van opdrachtgevers horen wat onze trajecten teweeg kunnen brengen: inspiratie, fantastische commerciële resultaten, efficiency en team happiness.

 

Daarnaast horen we ook dat we iets ongrijpbaars teweeg brengen. We leveren informatie en handvatten die mensen écht raken en ze inspireert om de volgende groeistappen te maken, het dialoog te bevorderen, ongemakkelijkheden te overstijgen en te bouwen aan de toekomst.

“Maar al te vaak zien we goede propositie die nét niet aansluiten bij de klantvraag. Zonde, vinden wij. Door daadwerkelijk met elkaar te verbinden, zorgt Saleskwadraat ervoor dat de behoefte van de klant bij iedere medewerker top off mind is. Daarmee kun je als organisatie continu anticiperen op de veranderende wereld en structureel blijven groeien.”

 

 

Saleskwadraat is gespecialiseerd in het schrijven, ontwikkelen en trainen van maatwerk programma´s. In de afgelopen jaren is Saleskwadraat sterk gegroeid. Het voordeel van onze modulaire maatwerkaanpak, dat u profiteert van alle eerdere ervaringen, die liggen opgeslagen in beproefde methodes.


We zijn begin 2021 verhuisd! Dit nieuwe pand voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van stikstofuitstoot en heeft dus ook geen gasaansluiting. We doen er alles aan om zoveel als mogelijk energie te besparen en CO2 uitstoot te beperken. Saleskwadraat vindt het belangrijk om eerlijke kwaliteitsproducten te gebruiken.

 

Een vraag stellen

Saleskwadraat