Als de lat hoog ligt, moet je springen

In het commerciële proces van accountmanagement staan klanten centraal. De klant aan de ene kant, de accountmanager als intermediair en zijn collega’s aan de andere kant. Om deze verschillende werelden draait het in ons programma ‘accountmanagement excellence’. We laten zien wat van accountmanagers wordt verwacht, namelijk: het managen van de business.

 

Met unieke, innovatieve trainingsmaterialen en actieve sessies werken we individueel of in groepsverband aan de ontwikkelingen van accountmanagement. Een programma op niveau, met praktische handvatten en koppeling naar eigen praktijk. Maximaal benutten van kansen, hefboomwerking en value propositie: daar draait het om in het programma. Ieder programma maken wij op maat.

 

Met onze programma’s ben je ervan verzekerd dat jouw accountmanagers klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

“Accountmanagement is zaken doen op hoog niveau. Het draait om ambitie, strategie, tactiek. De accountmanager zet middelen en vaardigheden strategische in voor het optimale resultaat. Welke middelen en vaardigheden zijn daar voor nodig? En welke inzichten? Saleskwadraat verzorgt trainingen en sessies op maat die gericht zijn op deze onderdelen en daarmee bijdragen aan maximaal meerwaarde voor je klanten.”


Online training of coaching? Vraag naar de mogelijkheden. Maak gebruik van het contactformulier of via info@saleskwadraat.nl – WhatsApp 06-25145818
See you soon!Je talent ontwikkelen met subsidies!

Vakmensen maken het in de techniek. OTIB ondersteunt de vakmensen.

Om jouw ontwikkeling te stimuleren heeft OTIB de ontwikkelingsstimuleringsregeling, kortweg OSR. Met deze regeling krijgt je werkgever een tegemoetkoming in de kosten van een opleiding of training. Ben je leidinggevende of HR, bekijk dan hier wat de voorwaarden zijn voor het aanvragen van de OSR.

https://www.otib.nl/jouw_talent_ontwikkelen_/algemene_uitleg/


Stel direct een vraag

Het top programma; Account Management Excellence. Dit is echt een must voor iedere accountmanager of (key) accountmanager. Altijd 100% maatwerk bij Saleskwadraat, accountmanagement is namelijk maatwerk voor je klanten. Het creëren van maximale meerwaarde en diepe inzichten in te filosofie van goed accountmanagement. Durf jij de uitdaging aan!

 

Bij Saleskwadraat houden we van actieve sessies met veel zelf doen. Het gebruik van verschillende in huis ontwikkelde trainingsmaterialen is dus ook een must om een goede uitgebalanceerde training te kunnen verzorgen. Het visueel maken van de stof en vooral zelf doen. Praktisch gericht en met de focus op toepassen, tenslotte draait het om toepassen van de materie in de praktijk.

 

Uitgebalanceerde maatwerk programma’s, waar nieuwe inzichten leiden tot nieuwe mogelijkheden. Het leren verbinden van commerciële informatiestromen van social selling tot en met aftersales.

 

Saleskwadraat krijgt hoge waarderingen op zowel de toepasbaarheid van de stof als de totale verzorging van de trainingen. Geen “dertien in een dozijn training” maar echt 100% maatwerk. Tenslotte wil je na een training, vooral je werk makkelijker en efficiënter kunnen doen. Wij noemen dit het opbouwen van commerciële slagkracht!

 


Saleskwadraat is al jaren gespecialiseerd in 1 op 1 trainingen. We gebruiken een unieke combinatie van training en coaching. Beide technieken verweven we door elkaar in de sessies, om het beste resultaat met elkaar te bereiken. Hier zijn we zeer succesvol mee in de markt. Vraag naar de mogelijkheden. Maak gebruik van het contactformulier of via info@saleskwadraat.nl – WhatsApp 06-25145818
See you soon!


Account Management Excellence, 100% op maat programma's voor echte professionals!

Het inmiddels zeer gewaardeerde Account Management Excellence programma! Een 5 daags programma, voor individu of sales team. Volledig op maat gemaakt naar company DNA, markt, klanten, wensen en in combinatie met de digitale veranderslag!

 

Op de website van Saleskwadraat vind je geen uitgeschreven programma’s of prijzen. De reden hiervoor is simpel, we leveren uitsluitend 100% maatwerk.

 

Hierdoor zijn de programma’s dusdanig verschillend, dat ze hier niet in detail te beschrijven zijn, geen 1 programma is dus hetzelfde!

 

Wil je meer weten, hieronder aan de pagina vind je meer informatie of neem contact met ons op!

 

Voor standaard programma’s met bijhorende prijzen, verwijzen we je naar de webshop. De link naar de webshop is hier ook te vinden op de website; en een full member of Saleskwadraat. Webshop → B2Bkwadraat.nl

 

Welke tools zet jij in om succesvol te zijn in een sterk veranderende markt?

Interesse? Neem contact met ons op

Wat onze klanten vaak over ons zeggen in de evaluatie.

 

Top programma, goed verzorgd en veel van op gestoken

 

Goede opbouw van programma

 

Zeker de opbouw vanuit de huidige situatie, naar digitaal

 

Het informatiestromen managen met de digitale veranderingen zoals social selling vond ik erg interessant

 

Het heeft me een hele stap verder gebracht, dank voor de inzichten

 

De inzichten in de digitale transformatie en zaken doen in de nieuwe wereld zoals Saleskwadraat uitlegt, was super interessant

 

Vooral de methodiek met de 8 bouwstenen van goed accountmanagement vond ik interessant en leerzaam

 

Bedankt voor jullie hulp en deskundige kijk op Key-account management. Je hebt me een grote stap verder gebracht

 

Tenminste geen ‘dertien in een dozijn’ training, maar echt goed toepasbaar in de praktijk

 

 

Gezien we ethisch handelen en onze klanten respecteren, zijn evaluaties en onderbouwingen uitsluitend ter inzage bij ons op kantoor. Uiteraard hebben we ook diverse telefonische referentie mogelijkheden.

 

” Saleskwadraat heeft onze commerciële binnendienst getransformeerd tot een echt commercieel gedreven afdeling, met oog voor de medewerkers en de processen. Door meer meetbaar te maken en anderzijds de mensen te trainen, zijn we van een meer administratieve rol naar een commercieel adviserende afdeling gegaan”

 

 

“Saleskwadraat heeft onze accountmanagers een op maat traject aangeboden. Het 5 daagse maatwerk ‘framework’ Account Management Excellence heeft onze accountmanagers dusdanig ander inzichten gegeven, dat ze veel meer oprecht bezig zijn met de klanten verder te helpen en samen te werken. Digitalisering en maximale meerwaarde creëren staan centraal in dit programma. Hierdoor is het gevolg een betere commerciële prestatie”

 

 

“We hebben samen de commerciële processen opnieuw bekeken met het sales team, in combinatie met sessies om een nieuw meerjarenplan te kunnen maken. De tools die hiervoor werden gebruikt door Saleskwadraat hebben ons een hele stap verder gebracht, vooral de sessies met de strategische planborden en het hier uit voorkomende meerjarenplan, waren voor ons leuke en leerzame dagen”

 

 

“Zelf heb in een 5 daags Account Mangement Excellence programma mogen volgen bij Saleskwadraat. Dit was in een 1 op 1 setting wat voor mij heel prettig was, eindelijk eens alles kunnen zeggen en delen op het gebied van commercie, zonder meningen van andere. Ik heb dat als heel prettig ervaren, met name omdat het zo persoonlijk is en Saleskwadraat heel goed aanvoelt waar er behoeft was tot verbetering bij mij. Ook de locatie en verschillende materialen en praktische tips hebben het voor mij heel duidelijk en compleet gemaakt, echt een aanrader om zo geïnspireerd te raken over mijn vaak”

Saleskwadraat