Voor commerciële slagkracht

Coaching is een persoonlijke en doeltreffende manier om het beste te halen uit mensen. Positief veranderen. Centraal in de coaching van Saleskwadraat staan vertrouwen, respect en inlevingsvermogen. Pas als die drie op orde zijn, heeft een coachingstraject kans van slagen. Met onze specifieke coachingsmethodieken, praktijkervaring en theoretische knowhow zijn wij een waardevolle partner. Geen enkel coachingstraject is bij ons hetzelfde: wij leveren altijd maatwerk. Of dat nu voor een team, individu of in het veld (fieldcoaching) is.

 

“Digitalisering, target, teams en culturen: iedere organisatie heeft te maken met veranderingen. Ervaring is genoeg in huis en de nodige trainingen zijn gevolgd. Toch loopt het vast. Een coachingstraject van Saleskwadraat is een bijzonder effectief instrument voor verbetering. De intrinsieke motivatie staat daarin altijd centraal. Alleen dat verbetert de commerciële slagkracht van je medewerker en dus ook die van de organisatie. Het commercieel resultaat volgt dan als vanzelf.”

 

SALES COACHING
Een van de oudste beroepen ter wereld staat onder druk. In de sales draait het al lang niet meer om het product, maar om maximaal toegevoegde waarde. Het draait erom de klant steeds opnieuw te verrassen en daarbij de hoogste meerwaarde te realiseren. Om waarde toe te voegen is het van belang dat er inzicht en grip is op alle verschillende informatiestromen die zich aandienen.

 

“Via ons sales coachingstraject coachen we servicetechnici, vertegenwoordigers, accountmanagers, key-accountmanagers, managers. Persoonlijke vaardigheden, attitude en veranderingen in de markt komen geregeld aan bod. Welke kwaliteiten heeft jouw medewerker om juist datgene te doen dat de klant niet vraagt? Hoe kan je medewerker, vanuit een intrinsieke motivatie, waarde toevoegen voor de klant?”

Saleskwadraat