Als de lat hoog ligt, moet je springen

In het commerciële proces van accountmanagement staan klanten centraal. De klant aan de ene kant, de accountmanager als intermediair en zijn collega’s aan de andere kant. Om deze verschillende werelden draait het in ons programma ‘accountmanagement excellence’. We laten zien wat van accountmanagers wordt verwacht, namelijk: het managen van de business.

 

Met unieke, innovatieve trainingsmaterialen en actieve sessies werken we individueel of in groepsverband aan de ontwikkelingen van accountmanagement. Een programma op niveau, met praktische handvatten en koppeling naar eigen praktijk. Maximaal benutten van kansen, hefboomwerking en value propositie: daar draait het om in het programma. Ieder programma maken wij op maat.

 

Met onze programma’s ben je ervan verzekerd dat jouw accountmanagers klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

“Accountmanagement is zaken doen op hoog niveau. Het draait om ambitie, strategie, tactiek. De accountmanager zet middelen en vaardigheden strategische in voor het optimale resultaat. Welke middelen en vaardigheden zijn daar voor nodig? En welke inzichten? Saleskwadraat verzorgt trainingen en sessies op maat die gericht zijn op deze onderdelen en daarmee bijdragen aan maximaal meerwaarde voor je klanten.”

 

Interesse? Neem contact met ons op

Saleskwadraat